Psykoterapi

Jeg har gennemført en 3-årig Familieterapeutuddannelse (KI) ved The Kempler Institute of Scandinavia A/S. Denne uddannelse i at arbejde med enkeltpersoner, par og familier ud fra et oplevelsesorienteret perspektiv har jeg udvidet gennem min uddannelse som organisationsanalytiker (IGA), med et fokus på grupper, grupper i organisationer, samspil og positioner. Denne kombination har skærpet min interesse for at arbejde med familievirksomheder, hvor der både er familiedynamiske processer og organisations dynamiske processer. På denne baggrund har jeg i 2019 og 2020 gennemført et længere træningsforløb i Dynamics of Consulting, New York, ved CFAR, ledet af Larry Hirschhorn og hans stab.

Som familie- og psykoterapeut er det de personlige problemstillinger, der er i fokus. Der kan være tale om personlige problemstillinger, som påvirker både på arbejde og de private relationer. Det er derfor relevant for mange at give det personlige og private liv opmærksomhed for at kunne udvikle fag-personlige kompetencer og få kendskab til, hvilken personlig valens, der har indflydelse på disse processer.

Privat personlige problemstillinger kan relatere sig til oplevelser og samarbejde på arbejdspladsen, stress, overbelastning, problemstillinger i egen familie i relation til ægtefælle, børn eller egne mønstre. Personlige mønstre kan aktiveres livet igennem eller hvis der sker alvorlige begivenheder i familien som skilsmisse, dødsfald eller en ulykke. Det kan også være en reaktion på personlige problemer af psykisk eller social karakter, herunder stress, alkoholproblemer, utroskab eller lign.

Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen (MPF) samt ECP og WCP certificeret ved EAP i Wien.